viernes, 26 de diciembre de 2014

Qui ets tu?





Hi ha diferents medis que es poden utilitzar per fer la presentació i descripció d'una persona; mitjançant un vídeo, un text, una imatge. 
A classe de COED hem posat en pràctica la descripció d'un company de classe, a partir d'una imatge feta per nosaltres mateixes, un peu d'imatge i una descripció en un text. 
Posteriorment a classe hem penjat l'imatge a la paret i hem explicat el sentit o objectiu que hem volgut representar fent la fotografia i el significat del peu d'imatge. 

En aquest treball, he fet la descripció de la meva companya de classe Odet Montoro, de primer B d'Educació Infantil. 

A continuació exposo la meva descripció : 

Somrient, així la vaig conèixer el primer dia de classe i així és com la veig a cada moment del dia. Oberta, natural i senzilla, amb forces d’una bona lluitadora potser perquè d’aquí prové el seu lema : “La clau per ser feliç és no rendir-se mai”. Estar deu minuts amb ella , suposa parlar, riure i escoltar, on no hi ha temps pel silenci o l’avorriment. Extravertida com poques, incapaç de baixar les seves revolucions per molta estona, energètica fins i tot en dilluns.

La seva presència es nota per on passa, de vegades pel fum de la seva cigarreta, d’altres per la seva veu que la fa tan característica o per la manera amable de tractar a la resta.

- Odet,vols que expliqui alguna en concret? ( Vaig preguntar-li divendres)

Si l’hagués de descriure, diria que parla fort, plena de seguretat i sense tremolors, capaç d’explicar el seu punt de vista però també d’entendre el d’altres amb la virtut d’adaptar-se a la situació. Si s’hagués de definir ella mateixa, ens diria que li agrada parlar i escoltar però de vegades, més que l’escoltin, aprendre i fer que aprenguin d’ella ; es considera optimista,empàtica i ambiciosa.

Puntual, curosa i detallista en tot allò que es proposa realitzar, on sempre troba un espai per un cafetó ben calent. Sempre duu una bossa petita on no hi entra gairebé ni un bolígraf, però ella diu portar-ho tot a sobre.

Amb texans i bambes, cabell mig despentinat i moltes feines per fer abans d’arribar al treball. És lleva ben d’hora cada matí, agafa la seva Harley i en arribar, envia un Whatsapp a les companyes per veure si dóna temps a explicar-nos el cap de setmana abans d’entrar a informàtica.
Queda per dir que no li agrada masa que la llevin abans d’hora, que no facin la feina ben feta i si això passa , n’aprèn per l’endemà. No es posa límits per fer realitzar noves experiències, d’aquí la seva passió pel surf o les ganes de ser educadora.
Queden moltes coses per conèixer,i m’han quedat ganes de continuar aprenent coses de l’Odet.. i vosaltres?

No hay comentarios:

Publicar un comentario