sábado, 27 de diciembre de 2014

"Encenent la imaginació"


Aquest blog es titula "Encenent la imaginació", l'he escollit per la gran quantitat d'activitats creatives que conté. Creat per una mare de dos fills, en totes les activitat apareix el procés en que han anat fent l'activitats ells mateixos. 
Totes les imatges són molt detallades, les activitats potencien la llibertat i imaginació, i per últim, la manera de redactar de la mare ens desvetlla qualsevol tipus de dubte. 

Podem veure que el blog està estructurat en diferents pàgines, com poden ser : sobre, ciència, crear, experimentar, peces soltes, el joc-un eix, joc i llum, plastilines, pintures, diy, exterior i per últim, contacte. 
Amb aquesta estructura podem accedir directament a un tipus d'activitat de manera molt concreta. 

No només té una aplicació educativa aquest blog, sinó també són activitats que es poden fer a casa amb els infants un dia de cap de setmana o de Nadal. 

Després de totes les imatges del procés de l'activitat, podem pensar totes les modificacions que podríem fer o adaptacions segons els infants, condicions o espais. 
A més sempre a l'hora d'acabar la publicació, enllaça d'altres que poden ser del mateix tipus i poden interesar-nos. 

Amb això, adjunto a continuació l'enllaç del seu blog, i al meu blog podeu trobar en l'apartat "Ens interesa" la meva recomanació a aquest blog : 


No hay comentarios:

Publicar un comentario