martes, 2 de diciembre de 2014

Identitat i territori



A classe de COED i GITIC, hem tingut l'oportunitat d'escollir el tema d'un treball per fer-ne una exposició. Aquest treball era per parelles i no podiem esollir un tema qualsevol, sinó havia de ser un tema amb el qual les dues persones ens sentissim identificades. En el meu cas la Mireia Rubio i jo, vam escollir com a tema, els valors de la societat actual.

Vam escollir aquest tema, donat que les dues creiem que hi ha valors que cal aplicar en la nostra societat actual i com a futures educadores, tenim un paper molt important ja que tenim l'oportunitat d'educar els infants més petits que són el futur de la nostra societat.

En el moment que ens van explicar el treball a fer, no semblava gaire difícil ja que teniem el paper d'escolli el tema, però a l'hora d'exposar hi han molts facors a tenir en compte. Començant per la durada, hem de tenir una bona preparació del guió, intentar aconseguir un contacte visual amb el públic, aprendre a controlar els nervis... Cal esmentar, que abans de realitzar aquesta exposició, vam haver de llegir-nos el llibre titulat : Com parlar bé en públic?, on vam poder aprendre moltes tècniques a tenir en compte a l'hora de fer una exposició.

Tot tenint en compte els factors audiviovisuals, el suporT que utilitzem, com l'utilitzem, com interaccionem amb el power point o prezi...

Com a tancament de l'aprenentatge previ a través del llibre, a classe de COED vam realitzar un decàleg per a ser un bon comunicador, o un comunicador eficaç. Amb tot això, m'agradaria explicar que per la meva experiència personal m'ha sigut de profit la lectura d'aquest llibre per la exposició, però no només per aquest treball també per la resta de treball de la universitat.

Cal esmentar també que hem sigut presents a la resta de presentacions de les nostres companyes de classe, per poder treure profit de veure les exposicions des de un altre punt de vista, com a espectadores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario