jueves, 23 de octubre de 2014

sabem utilitzar el PREZI..?

                                    


Fins a quin punt sabem utilitzar el Prezi, ens podem preguntar tots, i en aquest post trobarem diferents aplicacions d'aquest programa, quines aplicacions educatives pot tenir,alguns conceptes bàsics...

En primer lloc cal dir, que es un programa que funciona online, però té l'opció de descàrrega i així tenir l'arxiu al teu ordinador i no necessitar estar conectat a la xarxa per poder veure-ho.
Si ens registrem com a educadors o formem part d'una entitat educativa, com es Blanquerna, ens dona la possibilitat d'accedir al programa sense limitacions de temps i de manera totalment gratuita.

Com a curiositat cal destacar que el seu nom complert és : Presentation Zooming, el propi nom indica que una de les seves característiques és fer zooms, la cual el diferencïa amb el powerpoint.

L'espai de què disposem amb aquest programa, podríem dir que es infinit, ja que no presenta limitacions, a diferencia del power on disposes d'un espai limitat per diapositiva. A la pròpia web de prezi, trobem presentacions molt originals basades en l'explicació d'una imatge inicial de la cual parteix tota la presentació.

A continuació adjunto l'enllaç de la web on trobar aquest programa : 




No hay comentarios:

Publicar un comentario